...
076 - 652 10 15 info@roslagens-tattoo.se

Roslagens Tattoo Clinic

Hos mig är kunden alltid i fokus. Jag tror på att varje tatueringsupplevelse ska vara unik och personlig. Därför tar jag mig tid att lyssna på dina tankar, idéer och önskemål för att vi sedan tillsammans ska kunna skapa det perfekta motivet som speglar din personlighet och stil.
Hygien är en absolut prioritet för mig. Jag följer strikta sanitära protokoll och använder enkelt uttryckt “hospital-grade” rengörings- och steriliseringsmetoder för att säkerställa en säker och ren miljö

Karolina

Min utbildning inom konst på Universitet Marie Curie-Sklodowska i Polen gav mig goda kunskaper inom färg, form och kärleken till skapelse. Jag har en passion för Body art.
Min vision är att hjälpa människor att hitta det mest harmoniska uttrycket inom kosmetiskt tatuering och tatuering. Jag brinner för en öppen dialog och ett gemensamt skapande. Jag delar mina kreativa kunskaper och erfarenheter inom teckning och måleri så att vi skapar en bild som framför det budskap som du önskar och ser harmoniskt ut på din kropp.
Jag har 7 år erfarenhet inom branschen och har genomfört kurser inom Clean Tattoo, PMU och Skalp mikropigmentering samt utbildning i tatueringsborttagning med Laser.

Välkommen till min kreativa verksamhet. Jag erbjuder kärleksfull energi,  trevlig atmosfär och hög kvalitet på mina tjänster.

Min önskan och strävan är att visa dig din skönhet.

Lokaler

Gör ett besök på Roslagens Tattoo Clinic i den nya fräscha lokalen på Stockholmsvägen 15 i Norrtälje!

Galleri

Karolina
Tatuering
Tatuering
Fågeltatuering
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.